Onderhoud tuinen

Bij onderhoud tuinen word de ganse tuin onderhanden genomen zoals het groen afval verwijderd, onkruid gewied, dode planten vervangen,  snoeien struiken en boompjes, maaien, onkruidbestrijding en verticuteren in gazon  behoren allemaal tot ons pakket onderhoud tuin. Voor een mooie tuin is het belangrijk de juiste bemesting toe te dienen dit zorgt voor goede groei en bloei van de planten in en rond de tuin. Onderhoud van paden en terrassen horen ook in ons pakket van onderhoud tuinen. Milieuvriendelijke middelen zoals onkruidbrander, onkruidbestrijding via stoom en onkruidborstel komt dit de natuur ten goede. Alleen in noodsituaties wordt er gebruik gemaakt van sproeistoffen of sproeistoffen die afbreekbaar zijn door de natuur zelf. Door jaarlijks de oprit en terras zorgvuldig te reinigen en daarna opnieuw op te voegen met wit zand komt dit uw budget voor de rest van het jaar ten goede. Deze werken kunnen door ons of met hulp ven de klant zelf uitgevoerd worden naar wens van de klant

 

Een gouden tip voor mensen die niet graag onkruid wieden.
Door gebruik te maken van houtsnippers kan je het werk in de tuin met 60% terugdringen, want houtsnippers houden namelijk het onkruidgroei sterk tegen.

Na vertering van de houtsnippers heeft dit de voedingmiddelen terug aan de bodem. Door jaarlijkse onderhouds-bekalking komt dit de zuurtegraad van bodem ten goede.

 

Categorie: